Fotomagie in de kijker: een huwelijksplaatje
Fotomagie

Fotomagie in de kijker: een huwelijksplaatje!

Misschien ken je onze Fotomagie nog niet?  In een notendop uitgelegd: Fotomagie is het samensmelten van verschillende foto’s en deze omtoveren tot een magisch beeld. Zo ontstaat een droomwereld die niet meteen in onze wereld te verkrijgen is maar wel degelijk kan bestaan!

Dagdromen is gezond, ik las het nog niet zo lang geleden in een artikel. Het is goed voor je hersenen, die draaien op een ander soort toeren én het is gewoon gezond voor de geest, de zogenaamde ‘Chicken Soup for the Soul‘. Van dagdromen ga je op wolkjes lopen en dat mag wel eens om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

Die romantiek toch…

Velen dromen doorheen de dag wel eens over romantiek. De man op het witte paard met een rode roos in zijn mond… De prinses met het passend voetje in het muiltje… Het is een cliché, akkoord. Maar zoals hierboven al benoemd: dagdromen is gezond.

Waar was ik gebleven? Juist! Romantiek! En nu kan ik naadloos over naar het volgende onderwerp: trouwen. Het huwelijk is romantiek ten top, het is dé hoogdag van het leven, of toch voor velen onder ons. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. De voorbereidingen kosten uren van je leven vanwege de stress die er al dan niet mee gemoeid gaat. En soms vallen die dagdromen zomaar in het water. Zo heeft mijn nichtje Ines zelf de taart opgeschept en de afwas van het hele feest gedaan in haar trouwjurk, omdat de traiteur boos was opgestapt. Mijn nicht en haar kersverse man vonden namelijk de muziekkeuze van de traiteur, die een metalband als verrassing had geregeld, niet zo geslaagd bij het diner.

Gelukkig zijn het niet die momenten die je moet vastleggen – hoewel nicht Ines er nog altijd om kan lachen – maar het zijn de intieme, pure momenten die je kan versterken door een magische touch. Een droomdecors, net zoals in jouw dagdromen. Laat het gebeuren! Laat het dagdromen toe en maak het tastbaar!

– Tot uw dienst –
Valerie

Meer weten over Fotomagie? Contacteer ons!

Gerelateerde artikels