Wat maakt Hierbenik.be zo bijzonder?

Hierbenik.be levert unieke geboortekaartjes van de hoogste kwaliteit. Wij trachten jullie wensen zo goed mogelijk te vervullen! Bovendien garanderen wij je een zeer snelle service.

Hoe kies je het geboortekaartje dat bij je past?

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Je bekijkt online de originele geboortekaartjes uit onze vaste collectie en je kiest een geboortekaartje binnen deze collectie. Bij de geboortekaartjes uit onze vaste collectie staat vermeld wat het formaat en de prijs is.
  • Je hebt zelf een leuk idee en dit idee vormt de basis van een zeer uniek en persoonlijk geboortekaartje. Er worden door ons twee voorontwerpen gemaakt op basis van je persoonlijke wensen.

Wanneer moeten de geboortekaartjes besteld worden?

  • Vaste collectie: Je bestelt je geboortekaartjes bij voorkeur 1 à 2 maanden voor de uitgerekende datum zodat er ruim voldoende tijd is om alles nauwkeurig afgewerkt te krijgen.
  • Geboortekaartjes op maat: Je bestelt je geboortekaartjes ongeveer 2 maanden op voorhand. Zo blijft er nog voldoende tijd over om aanpassingen aan te brengen.

Hoe gebeurt de bestelling van een geboortekaartje?

  • Vaste collectie: In een paar eenvoudige stappen kan je een bestelling plaatsen via het bestelformulier. Nadat je een geboortekaartje hebt gekozen uit onze vaste collectie vul je het bestelformulier in met de nodige gegevens. Vervolgens nemen wij binnen de 7 werkdagen per email contact op met jou.
  • Geboortekaartjes op maat: Voor geboortekaartjes op maat neem je eerst contact op via de contactpagina zodat we vooraf je wensen kunnen bespreken.
 We geven graag antwoord op al jouw vragen. Binnen de 7 werkdagen nemen we contact op met je.

Wat gebeurt er na de bestelling?

Nadat jouw bestelling bij ons is binnengekomen ontvang je binnen een week een digitale drukproef van het geboortekaartje onder de vorm van een pdf-bestand.

Wat doe je als je de proefdruk ontving?

Na ontvangst van de digitale proefdruk van het geboortekaartjes check je grondig alle gegevens: de schrijfwijze van de namen, de telefoonnummers en adressen. Vervolgens mail je ons de correcties door.
In de prijs van de geboortekaartjes zijn maximum 3 correctierondes inbegrepen. Wil je hierna nog zaken veranderen, dan betaal je hiervoor 12 euro.

Wat gebeurt er na de geboorte?

Na de geboorte geef je de gegevens door en sturen we het naar de drukkerij. Daar werken ze het kaartje zo snel mogelijk af en sturen het dezelfde werkdag, of de dag nadien de post op, afhankelijk hoelaat de bestelling binnenkomt. De koerierdienst garandeert voor België 1-2 werkdagen levering, voor Nederland min. 3 werkdagen. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de postdiensten. Controleer goed de inhoud van de kaartjes bij ontvangst. Na verzending van de kaartjes naar alle geadresseerden kunnen wij niet meer verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de kaartjes.

Hoe komen de geboortekaartjes bij je terecht?

De geboortekaartjes worden bij je thuis geleverd via Taxipost (DPD). Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de postdiensten.
Indien je liever het pakketje op een ander adres laat leveren, kan daarvoor gezorgd worden. Geef op voorhand het juiste adres dan door.

Kan een reeds geplaatste bestelling nog worden geannuleerd?

Bij annulering na ontvangst van de pdf drukproef wordt er voor geboortekaartjes uit de vaste collectie 18 euro aangerekend. Voor de kaartjes op maat rekenen we 50% van de ontwerpkosten aan.

Op welke wijze verloopt de betaling?

Wanneer je bestelt heb je verschillende mogelijkheden om jouw betaling uit te voeren. Pas wanneer we de betaling ontvangen is gaat de bestelling in behandeling.

Wat zijn de tarieven voor de geboortekaartjes?

  • prijzen voor een geboortekaartje uit het vaste aanbod kan je vinden bij het kaartje zelf
  • de prijs voor een kaartje op maat wordt bepaald d.m.v offerte

Kan de vermelding 'geboortekaartjes hierbenik.be' verwijderd worden van de kaartjes?

De vermelding halen we niet van de geboortekaartjes, het is onze handtekening en die haal je ook niet van een schilder zijn schilderij!

Zijn omslagen inbegrepen?

Omslagen zijn niet inbegrepen, ook kan je geen omslagen kopen via onze website. Alle kaartjes zijn standaard formaten zodat er gemakkelijk een bijpassende omslag kan gevonden worden.

Wil je meer weten of meteen je project bespreken?